boomstam krukje
 
 
Boomstam krukje.
Overigens kan door het platte oppervlak het decoratiestuk zelfs ook nog als een bijzettafeltje worden gebruikt. Het kunstwerk is dan ook multifunctioneel te noemen. Levertijd: indien op voorraad: binnen 2 werkdagen, anders adviseren wij u één van onze filialen te bezoeken!
Robuuste en charmante boomstam kruk Westwing.
Ook ben je verzekerd van een uniek meubelstuk. Hout is net zo karakteristiek als de mens: geen enkel krukje is dan ook hetzelfde. Variëren met de boomstam. Een boomstam kruk heeft een landelijke en natuurlijke uitstraling en geef je huis een robuust karakter.
Vind boomstam krukjes op Marktplaats.nl.
Leuk uniek krukje bijzettafeltje wortelhout boomstam teak. Leuk uniek krukje bijzettafeltje wortelhout boomstam teak uniek en robuust zit hoogte ongeveer 41cm hoog 40 cm breed kaya kruk massief wortelhout leuk met een schapen vachtje erop wortelkrukje teak boomstam kruk verzendkosten koper of ophalen.
Vind boomstam kruk op Marktplaats.nl.
Nieuw Ophalen of Verzenden. Prachtig boomstam krukje / plantenstandaard afmeting 37x37 cm vaste prijs. Oud brocante hardhouten krukje boomstam kruk hout. 100238 oud hongaars hardhouten krukje, zwaar 46x28x20 cm voor veel meer brocante zie de webwinkel aan de punt brocante.
Boomstam kruk Boomstam meubels De leukste kindermeubelen voor jong en oud!
Maat boomstam krukje. maak uw keuze. Middel meerprijs 1000., Groot meerprijs 2000., Maak eerst een keuze. Stoere speelse boomstam krukjes voor jong en oud. In 3 maten verkrijgbaar. Wilt u ze een kleurtje geven dat kan ook, stuur dan even een mailtje naar info@zeeptijd.com.
Kruk boomstam naturel meubels outlet BESLIST.nl.
Dit driepoot krukje heeft een stevig frame. De zitting van het krukje heeft de natuurlijke vormen van een boomstam en is 35mm dik. De mix van strakke poten en de natuurlijke vorm van het zitje geeft een speels effect aan het krukje.
Boomstam kruk met bast Lariks Douglas 25/30 x 45 cm Hakblok.
Met deze boomstam haalt u een meubel in huis gemaakt van duurzaam lariks douglas hout uit onze eigen Nederlandse bossen. Het rustieke karakter zit hem met name in de unieke bast van de boomstam. De boomstam gefrabriceerd van Hollands Hout FSC staat ook leuk in de woonkamer als bijzettafeltje of krukje.
Boomstam krukje meubels outlet BESLIST.nl.
Boomstam krukje rond teak. Dit driepoot krukje heeft een stevig frame. De zitting van het krukje heeft de natuurlijke vormen van een boomstam en is 35mm dik. De mix van strakke poten en de natuurlijke vorm van het zitje geeft een speels effect aan het krukje.
Boomstam krukje of tafel van inlands massief Sans Ambacht.
Je favorietenlijst is leeg. Boomstam krukje of tafel van inlands massief. Home Meubels Stoelen/Krukken Boomstam krukje of tafel van inlands massief Boomstam krukje of tafel van inlands massief. Formaat: diameter ca. 30cm x 30cm en 40cm hoog inclusief stel voetjes.

Contacteer ons

Resultaten voor boomstam krukje