fotoprint op stof
 
 
Onderwerp: printer voor textiel One More Thing.
Of is dat alweer te groot? Zijn UV printers dus weersbestendig en kunnen perfect op stof of canvas printen, ook pre-white printen behoord tot de mogelijkheden! 10 november 2009 om 0931.: In de kunst werd voor zowel op papier als voor op stof, de screen-printer gebruikt.
Mme Zsazsa vertelt: Printen op stof, zonder naar de winkel te moeten.
Als je geen azijn in huis hebt spoel de stof dan een minuutje onder een lopende kraan. Wanneer de stof uitgedrupt is leg je ze op een handdoek, bedek het met bakpapier en strijk de stof tot ze helemaal droog is.
Katoen / Stof bedrukken Full-colour tot wel 600 dpi DWCPRINT.
Een doorbraak in de interieur en fashionwereld, zo zou je de mogelijkheid tot het printen op stof wel kunnen noemen. De stoffen, die na een zeer zorgvuldige selectieproducedure zijn gekozen zijn vijf fijne stoffen: Pro Cotton Percal, Pro Cotton Satin, Kendal, Lodi en Dekostof.
Katoen stof personaliseren met eigen bedrukking patroon, illustratie of foto print Drukzone.
KATOEN STOF OP ROL al vanaf 1 meter. Stof personaliseren met eigen patroon of foto. Katoen stof kunnen we leveren per stuk of per lopende meter. Eventueel met de kledingpatronen zelfs al uitgesneden, klaar voor onmiddelijke confectie zodat je deze zelf niet meer hoeft uit te knippen.
Fotodoek in aluminium lijst.
Foto: Cor Mooij, Egmond a/d Hoef Vorige Volgende. Uw foto afgedrukt op speciaal dialight fotodoek. Dankzij de dichte structuur van het textiel doek en de witte stof ontstaat een excellente fotoprint. Het fotodoek wordt geleverd met een robuuste aluminium wissellijst, dikte 27 mm vanaf de wand.
Textieldruk Wink Textielbedrukking Deinze, Aalter, Gent.
Interessante techniek voor fullcolour prints in kleine oplages. Niet van toepassing bij grote oplages 100 stuks. Zeefdruk / Flex / Zeefdruktransfer / Digitaal. Wist je dat Wink meer is dan textieldruk? Wink meer dan textieldruk Hammestraat 40, 9850 Hansbeke Enkel op afspraak 32 0 488 14 50 15 info@wink-print.be.
Tricot met fotoprint Creating Ideas.
Appelblauwzeegroen 2 Black and White 10 Blauw 36 Crème 1 Gebroken wit / beige 3 Geel 1 Grijs 7 Groen/Mint 12 Metallic 33 Multi-kleuren 9 Oranje 1 Roze 6 Turquoise 1. Directe bedrukking op het weefsel aan de hand van digitale printers. Digital textile printing of direct-to-garment" printing" is a process of printing on textiles using specialized or modified inkjet technology. Tricot met fotoprint.
Fotodoek in aluminium lijst.
Foto: Cor Mooij, Egmond a/d Hoef Vorige Volgende. Uw foto afgedrukt op speciaal dialight fotodoek. Dankzij de dichte structuur van het textiel doek en de witte stof ontstaat een excellente fotoprint. Het fotodoek wordt geleverd met een robuuste aluminium wissellijst, dikte 27 mm vanaf de wand.
Stoffen tricot-stoffen fotoprint stof.
Deze stoffen zijn allemaal bedrukt met een mooie fotoprint Babarum. De grumpy Cat eindelijk op stof Natuurlijk van Michael Searle. birds on birch. Kleurrijk katoentje met vogeltjes in een berkenbos. zeer mooi voor rokjes, jurkjes en hemdjes. Wie houdt er niet van Pandas zalig katoentje met fotoprint.
Digitale prints voor op raamdecoratie Multi Raamdecoratie.
Digitale prints voor op raamdecoratie. Een digitale fotoprint op levensgroot formaat op een rolgordijn of paneelgordijn? Jazeker, alles is tegenwoordig mogelijk. Zo geeft u aan uw raamdecoratie een persoonlijke touch. Maar deze techniek is ook zeer goed te gebruiken voor reclamedoeleinden.
Bedrukte rolgordijnen op Uw maat 20% KORTING! Foto4art.
Dit maakt rolgordijnen van lichtdoorlatende stof erg geschikt voor ruimtes waar totale duisternis niet van belang is. Hang de rolgordijnen met print van lichtdoorlatende stof bijvoorbeeld niet op in de slaapkamer, maar in de keuken. Bij het bestellen van fotorolgordijnen van lichtdoorlatende stof, kunt u kiezen uit aan de binnenkant bedrukte fotorolgordijnen en uit aan de buitenkant bedrukte fotorolgordijnen.

Contacteer ons

Resultaten voor fotoprint op stof